Velkomsttekst

Å se originaler som har ligget urørt i 34 år, tydeliggjør viktigheten av fotografiet som historisk dokument og dets unike formidlingsevne. Motivene er et resultat av at fotografene har vært tilstede, og med sitt genuine håndverk foreviget øyeblikkene som vi kan ta del i. Her ønsker vi å dele de unike bildene som får oss til å stoppe opp, etter hvert som vi dukker ned i arkivet.

To see photographs that have lain undiscovered for 34 years shows the importance of photography both as a historical record and a uniquely immediate medium. Because of the photographer’s ability to capture the moment, we can take part in history. In this blog we will share our findings, as we explore the uniquely valuable archive.

Tuesday, August 30, 2011

Motorcycle acrobatics in the Bavarian mountains

Alfred Traber og hans sønn Henry utfører spektakulære balansekunster på line i de bayerske alper. Fotograf og tid ukjent.

Alfred Traber and his son Henry carry out their breathtaking acts in the centre of the rope- stretched across the Bavarian mountain peaks. Time and Photographer unknown.

2 comments:

  1. Skal man oversette fra engelsk, bør man ha et minimum av språkkunnskaper. For eksempel at Bavaria er engelsk for Bayern og at det derfor skal hete de bayerske alper på norsk.

    ReplyDelete
  2. Takk for tilbakemelding. Skrivefeil kan selvfølgelig forekomme og vi retter opp når det blir oppdaget.

    All bildeteksten vi legger ut er avskrift av den originale engelske og norske teksten som står bak på bildet. Vi har i utgangspunktet ikke valgt å redigere denne teksten(med mindre den kan virke støtende), men vi retter opp det du påpeker. Bavaria er latin, og om det ble brukt på 40- eller 50 tallet i norsk språk vet jeg ikke.

    ReplyDelete